Hungary  Hungary

Koh Lipe

Koh Lipe strandokat funkciót tiszta, nyugodt, és a sekély vízben. Jelenleg 4 fő strandok,

 
Pattaya Beach, Koh Lipe

 

Fotó Bundhaya Resort

Koh Lipeazonnal délre Koh Adang és ez által lakott mintegy 500 chao naam, aki azt mondta, hogy az ered Koh Lanta alat Krabi Province. Ezek részesülhet a halászati és néhány zöldség termesztése és a rizs a laposabb része a szigetnek.

Koh Lipe kikerül a Tarutao Nemzeti Park joghatósággal, és mint ilyen, nem mentesül a törvények és a jogszabályok, amely megvédi a többi a nemzeti park. A sziget gyorsan növekszik, hogy igényeinek megfelelő növekedését a turizmusban, és nézzenek jó néhány kérdést szemetet és állati megőrzése. Az egyik oka a növekvő számú turistát itt "Tarutao Survivor" a valóság TV show.

Koh Lipe nem park ellenőrzése alatt, és ezáltal a fő helyen, hogy tartson ki ez a része a park, hiszen a korlátozott lehetőségek a Koh Adang. Több ház műveletek hoztak létre a főbb falu keleti partja mentén, valamint a Pattaya Beach, a déli oldalon ezen a szigeten. Emellett van egy-két egyszerű, éttermek és üzletek a fő falu. A séta Overland között a falu és a Hat Pattaya körülbelül 20-30 percig, vagy egy hosszú farok személyszállító hajó 30B.

Van egy korallzátony mentén, a déli oldalon a kis szigeten, és több kis strand természetvédelmi területek. A chao naam tud csónak bérlése a közeli szigetecskék gyûrûs a korallzátonyok.

Pattaya Beach a legszebb, a két fő strandok, mint az előtt a chao meg falu részben fedezi a hajót, hajókötél és néhány alom. Ugyanakkor a kis sziget szemben a falu, Koh kra, néhány jól konzervált korall, és a finom snorkeling. Könnyedén úszni ott a falu tengerparton. Bundhaya Resort található Pattaya tengerparton.

Az egyik a tábor itt, vagy bérelni egy kunyhó a chao naam a 200B a 300B éjszakai bármikor több bungaló műveletek vagy azok közelében a fő falu mentén a keleti és nyugati partjai mentén.

Places to Stay & Eat

Hivatalosan Koh Tarutao Nemzeti Park csak novembertől májusig, a látogatók, akik megjelennek a szigeteken a monszun idény tartózkodás park szállás, de meg kell, hogy saját élelmiszer-tól a kontinens, ha tartózkodnak a chao naam a Koh Lipe.

Bungalows lehet könyvelni a parkban iroda Pak Bara (Tel. 074 711 38 / 3), de nem angol beszélik itt, vagy a Királyi Erdészeti Minisztérium (tel.: 025 614 292) Bangkokban, a Koh Tarutao és / vagy Koh Adang, akkor annak érdekében, hogy egyes élelmiszerek saját származó Satun a Pak Bara - a park éttermek egy kicsit drága, és semmit sem írni Home.

 

English Indonesia Israel Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai