Finland  Finland

Koh Lipe

Koh LIPE rannat ominaisuus selkeä, rauhallinen, ja mataliin vesiin. On 4 suuria rannat,

  • Sunset Beach maan länsiosassa, jossa kuten nimikin kertoo, on edessään auringonlaskua.


Pattaya Beach, Koh LIPE

 

Kuvat: Bundhaya Resort

Koh LIPE heti etelään Koh Adang ja asuu noin 500 Chao naam jotka on todettu alkunsa Koh Lanta -lla Krabi Province. Ne elää kalastuksesta ja joitakin viljely kasviksia ja riisiä koskevan ohuemmiksi puolilla saarta.

Koh LIPE on muualla kuin Tarutao kansallispuisto toimivalta, ja se on vapautettu lakien ja lainsäädäntöä, joka suojelee muun kansallispuistoon. Saarella on nopeasti kasvava vastaamaan vaatimuksiin lisätä matkailuun, ja on edessään varsin paljon kysymyksiä roskia ja eläinten suojelua. Yksi syistä kasvava määrä turisteja täällä on "Tarutao Survivor" todellisuutta TV show.

Koh LIPE ei ole puiston valvontaa, ja on näin ollen tullut tärkein paikka jäädä tämä osa puistosta, kun otetaan huomioon rajalliset järjestelmiä Koh Adang. Useat bungalow toimet on perustettu tärkein kylä pitkin itärannikolla ja Pattaya Beach, että Etelä-puolella saarella. On myös yhtä tai kahta yksinkertaista ravintoloita ja kauppoja tärkeimmät kylästä. Voit kävellä maitse välillä kylässä ja Hat Pattaya noin 20-30 minuuttia, tai tehdä pitkän hännän matkustaja-aluksen, 30B.

On koralliriutta eteläisellä puolella on pieni saari ja useat pienet beach coves. The Chao naam voi tarjota veneen vuokraus nearby luodosta renkainen jonka koralliriutoille.

Pattaya Beach on miellyttävällä on kaksi pääasiallista rannat, kuin edessä, Chao antaa kylä on osittain peitetty veneen kiinnitysköydet ja joitakin pentue. Kuitenkin pieni saari aivan vastapäätä kylä, Koh Kra, on joitakin hyvin säilynyt koralli ja tekee hienoksi snorklausta. Voit helposti uimaan sinne kylän ranta. Bundhaya Resort on sijaitsee Pattaya beach.

Yksi voi leiri täällä, tai vuokrata mökki alkaen Chao naam varten 200B ja 300B yön milloin tahansa useiden bungalow toimintansa tai lähellä tärkeimpiä kylän pitkin sekä Itä-ja Länsi-rannikolla.

Place to Stay & Syö

Virallisesti Koh Tarutao> National Park on vain avoinna marraskuu-toukokuu kävijät, jotka osoittavat että saarten aikana monsuuni kausi voi oleskella puistossa majoitus, mutta ne on saatettava oma ruokansa päässä mantereesta ellei oleskelevat kanssa Chao naam on Koh LIPE.

Bungalows voidaan kirjata puiston toimisto Pak Bara (puh. 074 711 38 / 3), mutta ei Englanti on puhuttu täällä, tai Royal metsätalousministeriön (puh. 025 614 292) Bangkokissa Saat Koh Tarutao ja / tai Koh Adang, haluat ehkä tuoda joitakin elintarvikkeita oman Satun Paksin Bara - huvipuiston ravintolat ovat hieman kalliita eikä mitään kirjoittaa kotiin noin.

 

English Indonesia Israel Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai