Denmark  Denmark

Koh Lipe

Koh Lipe strande funktion klar, rolig, og grundt vand. Der er 4 store strande,

 
Pattaya Beach, Koh Lipe

 

Billeder af Bundhaya Resort

Koh Lipe er umiddelbart syd for Koh Adang og er beboet af omkring 500 Chao Naam, der siges at have oprindelse på Koh Lanta i Krabi Province.De lever af fiskeri og nogle dyrkningen af grøntsager og ris på de fladere dele af øen.

Koh Lipe er uden for Tarutao National Park kompetence, og som sådan er fritaget for den lovgivning og lovgivning, som beskytter resten af nationalpark. Øen er hastigt voksende at opfylde kravene til stigning i turismen, og står en hel del problemer med skrald og animalske bevarelse. En grund af det stigende antal turister her er "Tarutao Survivor" på virkeligheden TV show.

Koh Lipe ikke er under park kontrol, og er således blevet det vigtigste sted at opholde sig i denne del af parken, i betragtning af de begrænsede faciliteter på Koh Adang. Flere bungalow operationer er blevet oprettet i hovedsagen landsby langs østkysten og på Pattaya Beach, på den sydlige side af øen. Der er også en eller to simple restauranter og butikker i de største landsby. Du kan gå over mellem landsbyen og Hat Pattaya i omkring 20 til 30 minutter, eller tage en lang hale passager båd til 30B.

Der er et koralrev langs den sydlige side af den lille ø, og flere små strand coves. Den Chao Naam kan give båden udlejning til nærliggende øer omgivet af koralrev.

Pattaya Beach er den pæneste af de to store strande, som den ene foran den Chao lå landsbyen er delvis dækket med båd moorings og nogle strøelse. Men den lille ø lige landsbyen, Koh Kra, har nogle godt konserveret koraller og gør for fine Snorkeling. Du kan nemt svømme der fra landsbyen stranden.Bundhaya Resort er placeret på Pattaya strand.

Man kan lejr her, eller leje en hytte fra Chao Naam for 200B til 300B en nat på et hvilket som helst af flere bungalow operationer i eller i nærheden af de vigtigste landsby langs både øst-og vestkyst.

Places to Stay & Eat

Officielt, Koh Tarutao National Park er kun åben fra november til maj, besøgende, som dukker op på øerne under monsunen sæson kan opholde sig i parken bolig, men de skal bringe deres egen mad fra fastlandet medmindre ophold med Chao Naam på Koh Lipe.

Bungalows kan bookes på parken kontor i Pak Bara (tlf. 074 711 38 / 3), men ingen engelsk tales her, eller via Royal Forestry Department (tlf. 025 614 292) i Bangkok, For Koh Tarutao og / eller Koh Adang, kan du ønsker at få noget mad i dit eget fra Satun af Pak Bara - parken restauranter er lidt dyrere, og ikke noget at skrive hjem om.

 

English Indonesia Israel Arab Hungary Czech Brazil Finland Sweden Norway Belgium Denmark Netherlands Poland Portugal Spain France Italy Germany Russia Turkey VietNam China Korea Japan Thai